Verkopen of verhuren?
Wat is uw eigendom waard? Vraag nu uw gratis schatting aan bij de makelaars uit uw buurt!
Vraag hier je gratis schatting aan.

Veelgestelde vragen

Adverteren

Neen, als particulier kan je niet adverteren op Immokrant.be. Wij plaatsen enkel advertenties van vastgoedmakelaars en promotoren.
Wil jij jouw vastgoed verkopen? Neem dan zeker contact op met één van onze erkende vastgoedmakelaars, ze spelen een sleutelrol bij het vlot afhandelen van jouw verkoop.

Adverteren op immokrant.be past binnen ons partnership van erkende vastgoedmakelaars, we lichten onze tarieven graag toe in een persoonlijk gesprek. Heeft u als vastgoedmakelaar interesse om te adverteren?  Neem een kijkje op ons pagina voor makelaars of contacteer ons.

Immopreview

Om je af te melden voor de Immopreview mails kan je onderaan iedere mail steeds de links terugvinden om je uit te schrijven of je voorkeuren aan te passen.
Na 1 maand wordt je automatisch gevraagd opnieuw in te schrijven.

Onderaan je Immopreview-mail vind je de link terug om jouw voorkeuren aan te passen.
Wil je zoektocht verbreden? Schrijf je simpelweg opnieuw in via immopreview om meer panden te ontvangen.

Helaas kan het gebeuren dat onze mails niet goed aankomen in de Inbox en in de Ongewenste mail of Spambox belanden. Mocht u dus een e-mail verwachten: kijk dan zeker in uw Ongewenste mail of Spambox
Mocht je ook daar je immopreview-mail niet terugvinden: contacteer ons.

Panden

Immokrant.be verhuurt of verkoopt zelf geen panden, maar is een vastgoedplatform waar makelaars hun vastgoedaanbod adverteren. Indien je vragen hebt over een pand kunnen we jou enkel doorverwijzen naar onze makelaars die de panden aanbieden. Mocht je een vraag hebben die niet beantwoord is in de veelgestelde vragen, kan je ons contacteren via het contactformulier.

Ja, dankzij Immopreview ontvang je automatisch een e-mailbericht telkens er een nieuw pand op immokrant.be verschijnt dat binnen je zoekcriteria past.

Als een zoekertje niet meer online staat, betekent dat meestal dat de makelaar zijn advertentie verwijderd heeft omdat de woning verkocht/verhuurd is. Immokrant kan jou geen extra informatie bezorgen, we verwijzen je dus graag door naar onze makelaars.

  • Het vastgoed van jouw regio
  • Steeds op de hoogte van Immo Preview
  • Rechtstreeks contact met de makelaar
  • Aanbod aangepast aan je voorkeuren