Verkopen of verhuren?
Wat is uw eigendom waard? Vraag nu uw gratis schatting aan bij de makelaars uit uw buurt!

Deelnemende makelaars

Hieronder vind je een overzicht en korte introductie van de adverterende makelaars op deze website.

Aendekerk Immo

MET KENNIS VAN ZAKEN ÉN OOG VOOR EMOTIE

Kiezen voor Aendekerk Immobiliën, dat is niet alleen kiezen voor zorgeloosheid, maar ook voor een deskundige begeleiding op maat. Daarvoor staan wij, Herman Aendekerk en Claudia Aendekerk, als betrokken bestuurders van dit vastgoedkantoor iedere dag opnieuw garant.

Vanuit ons kantoor in Kinrooi gaan we graag voor je op zoek naar de ideale koper of huurder voor jouw woning. Zoek je een pand in Limburg? Wij begeleiden je graag! En dat elke keer opnieuw met kennis van zaken en oog voor de emotie die vaak gepaard gaat bij de aankoop of verkoop van een pand.

Wij lichten onze werkwijze ook graag persoonlijk toe. Van harte welkom bij Aendekerk Immobiliën.

Bekijk panden

Domo Vastgoed

Het team van Domo Vastgoed staat onder leiding van de ervaringsdeskundige Stephan Coenen met meer dan 40 jaar ervaring in de sector. Juridische kennis, vakbekwaamheid en kennis van de markt garanderen een correcte afhandeling bij elke vastgoedoverdracht. We gaan het volledige traject ter harte nemen, van schatting tot ondertekening van de akte. Daarbij bieden we een all-in verhuurservice aan: RENT-PROTECT! Verhuren was nog nooit zo makkelijk, laat al je zorgen aan ons over.
 

Bekijk panden

Empresa Consult

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat werkt met een unieke en ijzersterke formule. Wij bieden u een persoonlijke en professionele aanpak waarbij u als klant centraal staat. Wij staan ​​u graag met raad en daad in het proces, met onze deskundige kennis van zaken bieden wij een
ruim assortiment van diensten. Meer doen, niet meer te kosten!

Bekijk panden

GeelBlauw

Makelaars en notarissen schatten  vastgoed vaak te laag of te hoog.  Meestal kiest men dan ook voor de makelaar of de notaris die het hoogst geschat heeft.  Wat een menselijk instinct is. 

Bij Geel-Blauw Immobiliën wordt uw pand door een erkend vastgoedexpert geschat  aan de juiste prijs en de koper kan met transparantie aan de juiste prijs kopen.

Bekijk panden

Gijbels Vastgoed

EEN TROUWE BONDGENOOT IN AL JE VASTGOEDAVONTUREN

Ons volop inleven in jouw situatie als koper of verkoper, daar draait het bij ons om. Wederzijds vertrouwen, en een goede klik met ieder die bij ons aanklopt. Met een persoonlijke aanpak halen wij voor jou het onderste uit de kan, als een vastberaden bondgenoot. Van schatting tot vrijblijvend advies, van bezichtiging tot onderhandeling: we doen het allemaal met hart en ziel.

Bekijk panden

Imanex

Imanex werd 30 jaar geleden opgericht en kan zich ondertussen beroepen op gespecialiseerde medewerkers in elk van de 3 vastgoedpijlers : verkoop, verhuur en syndicus/rentmeester. 

Bekijk panden

Immo Dufour

Met meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoedwereld blijft het een ongelooflijk goed gevoel om mensen een huis te vinden wat hun nieuwe thuis wordt. Daarom gaat kwaliteit ook voor op kwantiteit! Je vindt bij ons niet het grootste aanbod, maar wel het meest persoonlijke aanbod. Zowel inkoop, begeleiding en verkoop gebeurt door dezelfde persoon. Omdat de passie zo groot is proberen we ook alles zelf te doen om ons contact met de klanten te vergroten.
Zo doen we zelf onze foto, video, drone en 360° reportages.

Bekijk panden

Immo Groep 5

Immo Groep 5, (ge)woon beter!

Immo Groep 5 is je makelaar in Limburg en Vlaams-Brabant: specifiek in de regio Hasselt, Genk, Beringen en Haspengouw - Hageland en omstreken. Ons gedreven team is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van woningen, appartementen en gronden.

Ons team? Een evenwichtige combinatie van jonge, dynamische krachten en vakbekwame vastgoedspecialisten met een uitgebreide expertise achter de kiezen.
Onze gemene deler? Een passie voor vastgoed en een sterke wil om jouw immowensen waar te maken. Of je nu koopt of verkoopt!

Bel of mail ons voor een gratis schatting 011 30 50 50 of info@immogroep5.be!

 

Bekijk panden

Immo Vesta BVBA

 

Het schatten van de waarde van een eigendom is een complexe taak. Er moet immers met vele factoren rekening gehouden worden.

Stefaan Hombrouckx, zaakvoerder van Immo Vesta, erkend vastgoedmakelaar en praktijkschatter met meer dan 30 jaar ervaring staat steeds klaar om u een vrijblijvende schatting op te stellen.

Bekijk panden

Immofusion Maasland

Bent u op zoek naar een professionele, gedreven makelaar die u persoonlijk begeleidt en enkel het beste voor u wil? Neemt u dan contact met ons op. Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten. Graag tot binnenkort!

Bekijk panden

Immoké bvba

Het enthousiaste team van Immoké helpt u graag in uw zoektocht naar uw droomwoning en geeft professioneel advies en begeleiding om uw woning te verkopen. Uw eigendom verdient onze expertise! 

Bekijk panden

Ivo Vercammen Woonprojecten

De naam Ivo Vercammen Woonprojecten staat in Limburg sinds jaren synoniem voor hoogkwalitatieve projectontwikkeling. Wij bieden onze klanten graag de mogelijkheid om reeds in een vroeg stadium van de projectontwikkeling en realisatie van een project 'aanwezig' te zijn. Door u als klant tijdig te betrekken en uw behoeften en wensen te bespreken, kunnen we uw aangepaste en unieke woondroom in vervulling doen gaan. Als klant kan u bij ons rekenen op een vakkundige begeleiding doorheen alle stappen van het bouwproces, vanaf de eerste steen tot en met de binnenhuisinrichting. Op die manier garanderen wij een zorgeloze oplevering van uw nieuwe droomwoonst. 

Bekijk panden

LEROI IMMOBILIËN BVBA

Voor wie een woning wil kopen of verkopen in Tongeren, Hoeselt, Borgloon, Kortessem, Heers, Riemst, Wellen... hebben we een groot bereik en uitgebreid netwerk.  De kortste weg voor het vinden van een koper of het ontdekken van een nieuwe woning.  

Dries, Roland, Josine en Kimberly staan u bij met één van de grootste beslissingen in jouw leven.  Heb jij een eenvoudige of toch net een ietsje ingewikkelder vraag?   Aarzel niet en bel 012/23.00.23 of info@immo-leroi.be  Bovendien kan je rechtstreeks inschrijven op onze website en kom je als eerste te weten welke nieuwe woningen er online zullen komen.  

Bekijk panden

Limburgs Vastgoed

Makelaars voor Woning en bedrijf.

Een woning verkopen lijkt op het eerste zicht eenvoudig. Als u dit echter zorgenvrij en met resultaat wil realiseren komt er heel wat bij kijken. Een dynamisch en jong team van gediplomeerde talentvolle vastgoedmakelaars, werkt met ambitie en uiterste inzet aan de professionele afhandeling van uw opdracht. Grondige kennis van de vastgoedmarkt, een gedegen marketingbeleid, kennis van de actuele wetgeving, en een efficiënt werkende administratie, zijn onontbeerlijk om te komen tot een succesvolle verkoop van uw eigendom.

Wij garanderen steeds een correcte afhandeling van uw dossier.

Bekijk panden

LouwVastgoed

Ons enthousiasme en jarenlange ervaring in de vastgoedwereld en projectontwikkeling dragen bij aan een succesvolle aankoop of verkoop van uw woning.
Voor de aankoop, verkoop en verhuur van uw woning, appartement, nieuwbouwproject of ander onroerend goed kunt u rekenen op een persoonlijk en deskundig advies op maat. Elk dossier behandelen wij steeds met de grootste zorg en inzet.

Bekijk panden

MARVY

Onze troeven : 
-    Jarenlange ervaring : sinds 1969 toonaangevend in Genk en rand 
-    Ruime dienstverlening : steeds volledig en professioneel 
-    Service : op maat en met een persoonlijke aanpak 
-    Deskundigheid : uitsluitend vakbekwame medewerkers 
-    Goede reputatie : bevestigd door onze talloze referenties 
Ons werkterrein : 
Genk en rand 

Graag staan wij u te woord voor een vrijblijvende afspraak op : 
Tel : 089/36.45.50 en/of info@marvy.be 

Bekijk panden

Matisimmo

Matisimmo Vastgoed biedt bemiddeling en begeleiding voor zowel koper, huurder als eigenaar in hun eigen belangrijk proces, hetzij een tekoopstelling, verhuring of zoektocht. Echter onderscheiden we ons graag in deze diensten met ons maatwerk en onze aanpak, zo tonen we dat toch niet iedere makelaar hetzelfde is zoals vaak gedacht wordt. Het kantoor is ontstaan met de jarenlange ervaring en kennis van makelaar Kristof Borrenberghs. De gedrevenheid bracht een jong en dynamisch team van 10 enthousiaste medewerkers bij elkaar met ieder zijn verantwoordelijkheid en samen goed voor meer dan 25 jaar ervaring. Tevens behartigt iedere makelaar zijn eigen regio's waardoor Matisimmo Vastgoed niet enkel een persoonlijke aanpak garandeert maar ook buiten Bilzen een toonaangevende speler is.

Bekijk panden

Meyers Vastgoed

"Uw welvaart, onze zorg vandaag en morgen" / persoonlijke begeleiding – geen verkoop = geen kosten – gratis schatting

Bekijk panden

N78 Vastgoed

N78 Vastgoed is hét aanspreekpunt voor vastgoedverkoop en -advies in het Maasland. Wij zijn een jong en enthousiast team dat vanuit vertrouwen en professionaliteit haar klanten bijstaat in het héle vastgoedverhaal. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van residentieel vastgoed (woningen, appartementen, bouwgronden) en bedrijfsvastgoed (kantoren, industriële en commerciële panden. Ook kan u bij ons terecht voor advies rond en verkoop van nieuwbouwprojecten en projectgronden.

Bekijk panden

Orange Immo

De visie van ORANGE IMMO over VERKOPEN is glashelder: wij handelen onze dossiers af op de kortst mogelijke termijn, zonder omwegen en dat betekent dat we:

  • eerst en vooral een REALISTISCHE PRIJS moeten afspreken met de verkoper,
  • vooral in ONZE REGIO werken waar we al 20 jaar bekend en vertrouwd zijn,
  • zeker onze BESTAANDE CONTACTEN aanspreken van mensen die “zoeken” om te kopen
  • 7 dagen op 7 BEREIKBAAR zijn voor kandidaat-kopers die info of een bezichtiging vragen

Tel: 089-761141

E-mail: info@orange-immo.be

Bekijk panden

RG Immo NV

RG Immo NV staat voor u klaar voor een deskundig advies voor zowel verkoop, verhuur, schattingen, beheer, verkavelingen en projectontwikkeling. De klant, eigenaar of koper staat voor ons steeds centraal en door deze handelswijze hebben wij dan ook ons kantoor kunnen uitbreiden tot één van de meest professionele immo-kantoor uit de Zuid-haspengouwse regio. CIB is de drijvende kracht achter de professionalisering van het beroep van vastgoedmakelaar. CIB houdt ons op de hoogte van de evoluties op de markt.

Bekijk panden

RT VASTGOED BV

Uw vastgoedmakelaar met meer dan 70 jaar ervaring voor het (ver)kopen, (ver)huren en beheren van uw vastgoed. Ons team staat klaar voor u!

Bekijk panden

Splendid Woningbouw

Duurzaam bouwen aan de toekomst

Wens je naast een creatieve en esthetisch aantrekkelijke woning ook eentje dat energiezuinig is? Dan ben je bij Splendid aan het juiste adres! Al onze nieuwbouwwoningen zijn bijna energieneutraal. Bovendien ontwikkelen we woonomgevingen voor de toekomstige generaties. Stel je voor: je stapt uit je woning en je kan meteen genieten van een groen park om in te spelen, te wandelen of tot rust te komen.  

 

Maak nu een afspraak bij ons en leg de eerste steen voor je toekomstige thuis.

Bekijk panden

Steegmans Vastgoed

ONZE AANPAK
Wij vinden het onze morele plicht om mensen meteen goed te informeren en duidelijkheid te scheppen in een dossier. Een vlotte verkoop begint namelijk al met een correcte waardebepaling. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende schatting, om zodoende de marktconforme prijs van uw vastgoed te bepalen.

Professionals met een passie voor vastgoed.

Een hecht team dat houdt van samenwerken.

Makelaars die opgegroeid zijn in jouw regio.

Bekijk panden

Thenaers Vastgoed

Thenaers Vastgoed legt de focus op een gemoedelijke en persoonlijke aanpak van uw dossier.  Met 22 jaar ervaring heeft Jean-Jacques Thenaers heel wat expertise in huis om de verkoop of verhuur van uw eigendom tot een goed einde te brengen.

Thenaers Vastgoed is actief in de regio Limburg en Vlaams Brabant.  Bel of mail gerust voor een gratis schatting en/of een vrijblijvend gesprek over de verkoop/verhuur van uw eigendom 0475/432741 - info@thenaers.be

Bekijk panden

Van Der Veken Vastgoed

Uw woning  te koop in de Immokrant ?

Tuurlijk, doen we,  maar wist je dat ....

20 % van ons vastgoed OFF-LINE verkocht wordt ?

U zorgt voor de woning, ons team voor de bewoners, heel vaak al binnen ons netwerk.

Verhoog uw verkoopkansen en ontdek vrijblijvend onze strategie.

Samen halen we het beste uit uw vastgoed, beloofd !

 

Op zoek ? Wij matchen met plezier uw wensen aan ons ( soms discreet ) aanbod.

4 vastgoed-experten staan klaar om naar u te luisteren.

Bekijk panden

Vastgoed Lumaro

"Lumaro Vastgoed" geeft u de "All-In" service! Zonder twijfel hangt ieder project af van een goed makelaar. Door onze jarenlange ervaring in de vastgoedsector en in het notariaat bieden wij u garantie dat iedere verkoop vakkundig gebeurt. Talloze klanten zijn hiervan getuige. Omwille van onze snelle reactie, doorzettingsvermogen, volharding en nog veel meer redenen achten wij ons het perfecte kantoor voor verwezenlijking van professionele verkopen. Zowel koper als verkoper kunnen steeds op ons een beroep doen voor een deskundig advies en begeleiding vanaf prijsbepaling tot en met het verlijden van de akte bij de notaris. Aarzel niet ons te contacteren voor gratis advies

Bekijk panden

Zaken- en Immokantoor GOFFIN

Zaken- en Immokantoor GOFFIN staat U voortdurend bij met de verkoop of verhuring van uw woning, bedrijfspand of bouwgrond.

Met meer dan 20 jaar notariële ervaring, meer dan 30 jaar ervaring als officieel erkende BIV  makelaar en de opvolging door de tweede generatie vastgoedmakelaars zorgt het kantoor in Hoeselt en omliggende gemeenten, voor verjonging, gedrevenheid en continuïteit van en de samenwerking met onze klanten, ook op lange termijn.

Bekijk panden
Moe gezocht?

Ontvang de nieuwste panden op de markt als eerste in je mailbox in preview

Ontvang gedurende 1 maand lang elke dag een e-mail met alle nieuwe panden die aan jouw voorkeuren voldoen. Na 1 maand kan je steeds opnieuw inschrijven.

Te koop Te huur

Kies je regio(s)
Wat zoek je?
Max. budget?
Staat van het pand
0
Met op inschrijven te klikken, bevestig ik dat ik dagelijks op de hoogte gebracht wil worden van de panden die voldoen aan mijn criteria. Meer info: privacy policy.
Immo Preview
  • Het vastgoed van jouw regio
  • Steeds op de hoogte van Immo Preview
  • Rechtstreeks contact met de makelaar
  • Aanbod aangepast aan je voorkeuren