Verkopen of verhuren?
Wat is uw eigendom waard? Vraag nu uw gratis schatting aan bij de makelaars uit uw buurt!
Vraag hier je gratis schatting aan.

Aanbod van Vestra Nv

Vestra ontwikkelt exclusieve woonprojecten met een hoge afwerkingsgraad. Om de beste leefkwaliteit te bekomen, besteden wij bijzonder veel aandacht aan de integratie van het project met zijn omgeving. Zo realiseren we projecten waar het duurzaam en kwaliteitsvol leven is.  

 Onze klantgerichte aanpak, directe aanspreekbaarheid en korte beslissingslijnen maken Vestra flexibel en wendbaar. Voor elk project stellen wij een multidisciplinair team op maat samen van interne en externe specialisten. Samen maken zij jouw woondroom waar. Vestra heeft zijn hoofdkantoor in Hasselt en is onderdeel van de groep Hasco Invest. Een investeringsmaatschappij die actief is in diverse sectoren. Vestra is dus niet alleen een slimme, maar ook een veilige en kapitaalkrachtige partner voor jouw nieuwbouwproject.

 Neem gerust contact met ons op: verkoop@vestra.be – 011 45 60 35

vestra-teamfoto-fgf-1810-1.jpg

loading...
Geen resultaten
Immo Preview

Ontvang als eerste de nieuwste panden in je mailbox

Moe gezocht?

Ontvang de nieuwste panden op de markt als eerste in je mailbox in preview

Ontvang gedurende 1 maand lang elke dag een e-mail met alle nieuwe panden die aan jouw voorkeuren voldoen. Na 1 maand kan je steeds opnieuw inschrijven.

Te koop Te huur

Kies je regio(s)
Wat zoek je?
Max. budget?
Staat van het pand
0
Immo Preview

Onze 5 regio's

Onze kranten zijn per regio georganiseerd, binnen een regio bedienen we tal van steden en gemeentes. Hieronder vind je een overzicht van de steden en gemeentes waar we actief zijn binnen de 5 regio's

  • Het vastgoed van jouw regio
  • Steeds op de hoogte van Immo Preview
  • Rechtstreeks contact met de makelaar
  • Aanbod aangepast aan je voorkeuren