Verkopen of verhuren?
Wat is uw eigendom waard? Vraag nu uw gratis schatting aan bij de makelaars uit uw buurt!
Vraag hier je gratis schatting aan.

Aanbod van Duo Vastgoed

DUO VASTGOED, EEN STERK TEAM VAN TWEE ERVAREN VASTGOEDMAKELAARS.

Nathalie Ghysens en Lisa D'Hondt bundelen voortaan hun krachten om hun expertise in het vastgoed ten dienste te stellen van hun klanten.

"Wij luisteren vooral naar onze klanten, wij horen niet enkel wat ze nodig hebben! Samen op zoek naar het geschikte pand is voor ons telkens weer een unieke zoektocht naar dat plekje geluk!"

"Wij werken in alle discretie en vertrouwen. Wij wensen dan ook een lange termijn relatie op te bouwen met onze klanten. Eenmaal de deal afgerond betekent niet dat het daarmee ophoudt. Wij willen meegroeien met onze klanten: van de eerste starterswoning tot het ideale appartement op latere leeftijd".

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een eerlijke, gezellige babbel want een open communicatie is het begin van een mooie zakelijke relatie.

Tot binnenkort!

Nathalie en Lisa

duo-vastgoed-okt-2023-fdz-0983-1.jpg
28 Panden
Sorteren op:

loading...
Moe gezocht?

Ontvang de nieuwste panden op de markt als eerste in je mailbox in preview

Ontvang gedurende 1 maand lang elke dag een e-mail met alle nieuwe panden die aan jouw voorkeuren voldoen. Na 1 maand kan je steeds opnieuw inschrijven.

Te koop Te huur

Kies je regio(s)
Wat zoek je?
Max. budget?
Staat van het pand
0
Immo Preview

Onze 5 regio's

Onze kranten zijn per regio georganiseerd, binnen een regio bedienen we tal van steden en gemeentes. Hieronder vind je een overzicht van de steden en gemeentes waar we actief zijn binnen de 5 regio's

  • Het vastgoed van jouw regio
  • Steeds op de hoogte van Immo Preview
  • Rechtstreeks contact met de makelaar
  • Aanbod aangepast aan je voorkeuren