Verkopen of verhuren?
Wat is uw eigendom waard? Vraag nu uw gratis schatting aan bij de makelaars uit uw buurt!

Aanbod van Immo Groep 5

Immo Groep 5, (ge)woon beter!

Immo Groep 5 is je makelaar in Limburg en Vlaams-Brabant: specifiek in de regio Hasselt, Genk, Beringen en Haspengouw - Hageland en omstreken. Ons gedreven team is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van woningen, appartementen en gronden.

Ons team? Een evenwichtige combinatie van jonge, dynamische krachten en vakbekwame vastgoedspecialisten met een uitgebreide expertise achter de kiezen.
Onze gemene deler? Een passie voor vastgoed en een sterke wil om jouw immowensen waar te maken. Of je nu koopt of verkoopt!

Bel of mail ons voor een gratis schatting 011 30 50 50 of info@immogroep5.be!

 

103 Panden
Sorteren op:

loading...
Moe gezocht?

Ontvang de nieuwste panden op de markt als eerste in je mailbox in preview

Ontvang gedurende 1 maand lang elke dag een e-mail met alle nieuwe panden die aan jouw voorkeuren voldoen. Na 1 maand kan je steeds opnieuw inschrijven.

Te koop Te huur

Kies je regio(s)
Wat zoek je?
Max. budget?
Staat van het pand
0
Met op inschrijven te klikken, bevestig ik dat ik dagelijks op de hoogte gebracht wil worden van de panden die voldoen aan mijn criteria. Meer info: privacy policy.
Immo Preview

Onze 5 regio's

Onze kranten zijn per regio georganiseerd, binnen een regio bedienen we tal van steden en gemeentes. Hieronder vind je een overzicht van de steden en gemeentes waar we actief zijn binnen de 5 regio's

  • Het vastgoed van jouw regio
  • Steeds op de hoogte van Immo Preview
  • Rechtstreeks contact met de makelaar
  • Aanbod aangepast aan je voorkeuren